Takinspirasjon

Når avgjørelsen er tatt at du trenger nytt tak starter mange ubevisst med å se rundt på hva andre har, og hvilke tak de har valgt. Dette er en lærerik fase der du starter å se etter taktyper som gir fornuft både for hjertet og budsjettet. Få takinspirasjon fra inspirerende eksempler på tak som våre kunder har valgt.

Vi har en rekke spennende plateprodukter for nybygg eller rehabilitering, og våre taksteinplater gir bygget en tradisjonsrik, stilfull og vakker fasade. Våre ståltakplater og takprofiler produsert i stål har ikke bare utseendet med seg – de er også svært slitesterke og lette og er som skapt for våre tøffe værforhold. Om du skal ha et kvalitetstak så er Alsvåg Plater et opplagt førstevalg!

Takplater med Pural® belegg gir inntrykk av glasert takstein, og takplater med matt Pural® gir inntrykk av skiferstein, men her på Alsvåg Plater produserer vi ikke bare takplater: I tillegg til våre takprofiler TP18 og TP45 leverer vi både veggprofiler (VP18 og VP45), taksikringssutstyr og snøfangersystemer. Og om du vil slippe inn lys gjennom tak eller vegg kan du bruke Alsvåg Glassfiberplate 18. Ta en titt på våre produktsider for nærmere informasjon.

Du kan velge blant vårt store utvalg i varianter og farger.

Bruk eksemplene her som takinspirasjon og se for deg din hustype. Våre forhandlere gir deg gode råd og pristilbud utfra dine ønsker.

Prøv også vår nye takplanlegger hvor du kan starte planleggingen selv!

Alsvåg ORIGINAL takplate
Rehabilitering og flott gjennomført resultat på alle tilbygg tak og garasje.
Inspirasjon nybygg
Alsvågplata TP18 er en universalløsning for de fleste tak, her ved nybygg. Skreddersøm gjør denne platen enkel å montere, noe som gir byggherre god byggeøkonomi, fint resultat her.
Alsvåg MONARK takplate
Alsvåg Monark er vår eksklusive taksteinplate. Den har en høyere steghøyde enn Alsvåg Original, noe som gjør Alsvåg Monark til en enda sterkere og mer stilfull takplate.
Sjekk resultatet
Rehabilitert hus og garasjetak
Et eksempel på rehabilitering Monark takplate
Her ser dere hvordan tak og veranda-overbygg med tilbygg ble 🙂
Previous slide
Next slide

Dere finner mer utfyllende info rundt alle våre tak og veggprodukter og farger her: