Alsvåg service

Alsvåg Plater AS har kvalitet og service i hovedsete. Dette skal fremkomme i alle ledd hos oss. Produktene skal være markedsledende når det kommer til kvalitet. Når det gjelder service har vi som målsetting å være aller best!

Finn riktige produkt:

I ett hav av ulike produkter er det viktig at man lander på rett produkt i forhold til behov. Vi tror og håper at med hjelp av våre hjelpemidler, våre forhandlere og vårt servicekontor kan rettlede våre kunder til å finne den rette balansen mellom langsiktige løsninger og økonomi.

Kundeservice:

Samarbeidet mellom våre forhandlere og vårt servicekontor skal gi alle våre kunder rask tilbakemelding på forespørsler. Vi masseberegner og tegner om nødvendig forslag til leggeplaner.  Alsvåg Plater AS stiller gjerne en salgskonsulent disponibel på telefon for å veilede.  Hos oss finner du alltid noen som kan bistå og svare på dine spørsmål.

Kompetanse:

Alsvåg Plater AS har eksistert som produsent av rullformet taktekke siden 1979, og har siden oppstart opparbeidet en stor kompetanse på dette feltet. Spesielt på hva som kreves av tak langs vår værharde kystlinje. Sammen med våre samarbeidspartnere innenfor festmidler, taksikring og leverandør av råvarer har vi skreddersydd de perfekte løsningene for norskekysten.

Levering/leveringstid:

Som oftest tar det ikke mer enn ett par dager etter bestilling før din skreddersydde ordre er ferdig produsert. Dette gjør at i de fleste tilfellene er leveringstiden på 1-2 uker etter bestilling, litt etter hvor i landet dette skal leveres. Vi har som målsetting at alle bestillinger skal gå komplett med første mulige transport. Den korte leveringstiden gjør at det skal være lett for kundene våre å planlegge. Siden ingen prosjekter er like, prøver vi i samarbeid med våre kunder for å tilpasse både leveringstid, emballeringen og eventuelt andre ønsker etter kundens behov og ønsker.

Alsvåg skolen

Alsvåg Plater AS kjører ofte opplæring på våre forhandlere og deres proff kunder. Denne opplæringen foregår ved vårt produksjonsanlegg på Sortland eller ute hos forhandlerne. Disse kursene er normalt generelle, men kan også skreddersys alt etter behov. Er det ønskelig med opplæring er det bare å ta kontakt.