NYHET; Alsvåg Original og Alsvåg Monark

Det er med stor glede at vi nå kan presentere to nye taksteinplater med blandt annet markedets beste endeavslutning. Dette er produktforbedringer som gjør våre taksetinplater Alsvåg Original og Alsvåg Monark til noen av de vakreste og mest solide takproduktene til det barske norske kystklimaet.

Alsvåg Plater AS har siden oppstarten i 1979 hatt en stor markedsposisjon langs Norges kystlinje. Dette har gitt oss en solid erfaring i hva som kreves av produktene som skal brukes i dette barske klimaet. Derfor er det med stor glede at vi nå kan presentere nye produkter som er utviklet nettopp for å takle kystens påkjenninger. Alsvåg Original og Alsvåg Monark er utviklet med en endeavslutning som går rett ned uten noen form for dryppnese. Dette gjør at det ikke bli hengende vann og annet i plateenden, som igjen kan utvikle kantkorrosjon. Med denne nye endeavslutningen er denne utfordringen redusert betraktelig. I tillegg leveres platene med en skjøtelomme som gjør platene utmerket til skjøting. I de tilfellene hvor platen må skjøtes vil disse skjøtene være nesten usynlige.

Alsvåg Original

Alsvåg Original er vår tradisjonelle taksteinplate, denne blir levert med en profilhøyde på 40mm og en steghøyde på 15mm. Denne platen vil også bli tilgjengelig i standardlengder for dem som ønsker å ha Alsvåg Original på lager. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om dette.

Alsvåg Monark

Alsvåg Monark er vår eksklusive taksteinplate. Den har en høyere steghøyde enn Alsvåg Original, noe som gjør Alsvåg Monark til en enda sterkere og mer stilfull takplate. Den høye steghøyden gjør også at tak med denne platen får en unik karakter. Dette kommer veldig godt frem på tak med lav takvinkel og på store takflater. Alsvåg Monark blir levert med en profilhøyde på 40mm og en steghøyde på hele 25mm.

Begge platene kan leveres med lakktypen Pural som er en av markededs mest fargestabile lakker. Her kan du velge mellom Blank Pural sort, Matt Pural sort, Tegelrød og koksgrå. Platenes lave vekt ca 5kg per m2 gjør at disse takplatene passer utmerket til renovering og nybygg.

Ta gjerne kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon om disse produktene. Eller last ned våre nye brosjyrer og leggeanvisninger.