Hva skal du bruke høsten til?

Høstmånedene er ypperlig å bruke til å gjøre noe med hjemmet. Kanskje trenger huset ett strøk maling, noen vinduer som burde skiftes, eller kanskje er på tide å skifte taket. Huset ditt er mest sannsynlig din største verdi, og vedlikehold er din beste forsikring mot verditap og store problemer i fremtiden.

Hvordan skal man gå frem når man bestemmer seg for å skifte taket? Det første man må gjøre er å bestemme seg for om man skal gjøre dette selv eller man skal leie inn fagfolk til arbeidet. Det man skal være obs på her, er at man sjekker at de som gir pris på arbeidet er kvalifiserte håndverkere. Man må også huske at hvis setter seg godt inn i monteringsanvisningene og forskriftene til produktet man velger, spesielt om man velger å gjøre dette på egen hånd.

Så må man ta nøyaktige mål av taket. Det er alltid best å få taket målt skikkelig med en gang, dette gir ett mye bedre grunnlag når man skal ut å forhøre seg om pris og eventuelt bestille sitt nye tak. Og husk å be om komplett pris. Det er viktig at man får pris på alt med en gang, undertak, lekt, takplater, beslag, festemidler, taksikring osv. Gjør man dette i starten slipper man noen ubehagelige overraskelser underveis.

Hvis man velger å montere taket selv, husk for all del å bruke sikring på taket. Er man uheldig, blir ofte konsekvensene store om ikke tar sikkerheten på alvor.

Nå er det bare å sette i gang å planlegge høstens arbeid, er det noe du er usikker på ringer du våre salgskonsulenter på 76 11 00 30, eller snakker med din nærmeste byggevareforhandler. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Alt om våre produkter finner du på vår nettside alsvag.no